Zana diskografija

Oct 30th, 2010 | By | Category: diskografija, Zana

Diskografija grupe Zana

singlovi:

Zana diskografija Nastavnice singl

1980 – Nastavnice / Sveta
1981 – Leto / Snovi Od Slame
1981 – Moj Deda / Pepito Pantalone
1981 – On / Ti Si Neko Staro Lice
1983 – Jabuke i vino (strana A Zana i Željko Bebek, strana B instrumental)
1987 – Da Li Čuješ / Još Ovaj Dan

albumi:

Loše Vesti Uz Rege Za Pivsku Flašu – 1981

01. Jutro me podseća na to
02. Loše vesti
03. Prošlost me prati kao duh
04. Noć
05. On
06. Miševi beli celu noć
07. Treći jun
08. Doručak u krevetu
09. Ružan san
10. Zabava
11. Rege za pivsku flašu

Dodirni Mi Kolena – 1982

01. Majstor za poljupce
02. Bar jednom nedeljno
03. Čamac na vodi
04. Noć u šatoru uzdaha
05. Pričalica
06. Dodirni mi kolena
07. 13 je moj srećan broj
08. Gledam kroz prozor
09. Via Amerika

dodirni mi kolena Zana diskografija

Natrag na voz – 1983

01. Natrag na voz
02. Komplimenti
03. Psihičko-fizički
04. Nisi više beba
05. Jabuke i vino
06. Mladiću moj
07. Probudi me
08. Ujutro u sedam
09. Osećam i znam

Zana (Crvene Lale) – 1985

A1. Crvene lale
A2. Nikad nedeljom
A3. Pahulje
A4. Sve devojke
A5. Gle, gle
B1. Još ovaj dan
B2. Do neba
B3. Daj sve od sebe
B4. A Boy Named Temptation

Otkinimo noćas zajedno – 1987

A1 Skloni Se Kad Prolazim
A2 Mesec Dana
A3 O, Bože
A4 Svi Su Tu
A5 Otkinimo Noćas Zajedno
B1 Vejte Snegovi (gost Boki Milošević)
B2 Drugarice Sa Čukarice
B3 Da Li Čuješ, Da Li Osećaš
B4 Čuj Dragi

Otkinimo nocas zajedno - diskografija Zana

Vojna pošta – 1988

A1 Vojna Pošta
A2 Joj, Joj
A3 Piješ Li Ti
A4 U Čemu Je Stvar
A5 Daleko Smo
B1 Vlak
B2 Ljubi Bližnjeg Svog
B3 Oženićeš Se Ti
B4 Stadion

Rukuju se, rukuju – 1989

A1 Miš
A2 Noćni Voz Za Istanbul
A3 E, Moj Doktore (gost Dragana Mirković)
A4 Prvo Ljubav, Onda Sex
B1 Rukuju Se, Rukuju
B2 Kad Na Tebe Pomislim
B3 Gospodar Uzdaha
B4 Napravite Mostove (gošće Šarmerke)

Nisam, nisam – 1991

01. Nisam, nisam (devojka tvoga druga)
02. Revolucija
03. Princ
04. Teško je
05. Dani fantastike
06. Mari
07. Kum
08. Jutarnja pesma
09. Daj mi Bože drugo ja

Tražim – 1993

01. Priča se, priča (da Rusi dolaze)
02. Nemam virus, nemam sidu
03. Da li znate engleski
04. Nema, nema
05. Priđi, čik mi priđi
06. Iz svake flaše
07. Ne traži me
08. Tražim
09. Sunčev trag

Zanomanija – 1997

1 Nije Sve Tako Crno
2 Sama Sam
3 Etno Geto (Rajko Kokorajko)
4 Ne Mogu Više
5 Šta Je To
6 Bajo, Bajo (Zna Te Svak)
7 Da Li Znaš Da Te Volim
8 D.I.S.C.O.
9 Želim Te (Želiš?)
10 Kiše Novembarske
11 Modrice – Remix ’97
12 Gušti Su Gušti (Ma Bolje Me Pusti) – Remix ’97
13 Vesela Odjava

Prijatelji – 1999

01. Prijatelji
02. Dva
03. Kućica
04. Šofer
05. Žena
06. Balkanska
07. Mala
08. Pusti me
09. Lovac na jastuku
10. 40

Zana 21 – 2001

01. Kvaka
02. Video
03. A ti si
04. Devojčice
05. Raskrsnica
06. Suzavac
07. Peti dan
08. Savršen zločin
09. Ja sam kriva
10. Na lažnom postolju

Tags:


ostavi komentar